Segítő társaim

Amikor én úgy döntöttem, hogy negyven év kemény munka után nyugdíjas leszek,  kilépek az évtizedek óta megszokott munkahelyemről, amit egyébként imádtam.  Beosztottjaimmal, a gyerekekkel és a szülőkkel is egyaránt nagyon jóban voltam.  Imádtam bejárni, és a vezetést is nagyon szívleltem. Ekkor még persze fogalmam sem volt, hogy a megnövekedett szabadidőmben mivel fogok foglalkozni. Annyit tudtam csupán, hogy karba tett kézzel bizonyára nem fogok itthon ülni, mivel lelkileg is és fizikálisan is rendkívül jól érzem magam, így egyértelmű volt, hogy a nyugdíjas éveim kezdetén foglalkozni fogok valamivel.

Iszonyatosan lelkes voltam, és azt gondoltam, hogy engem semmi sem állíthat meg.  Tapasztalnom kellet azonban, a munkalehetőségek keresése közben, hogy a sok negatív vélemény, a sok kedvezőtlen ajánlatok mind-mind egytől egyig elvették a lendületemet a kedvemet és az energiámat egyaránt. Voltak mély pontok, de azt kell mondjam, hogy iszonyatosan sokat tanultam, nem csak a vezetéséről és az emberekről, hanem magamról is. Nagyon sok kudarc után azt gondolom, hogy ez mindent megért. Persze most már tökéletesen megtaláltam azt a lehetőséget, ami a jövőre nézve is megnyugtató számomra. Ez pedig nem más, mint a kicsi gyermekekre való felügyelet, mondhatnánk úgy is, hogy pótmamája vagyok néhány kisgyermeknek, akiknek szülei munkába állásuk miatt nem tudják vállalni a nap minden pillanatában a felügyeletet.

Ebben pedig az egyik legnagyobb segítségem mostanság az almabazar.hu csapata, akik használt iphone felvásárlás keretében beveszik a régebbi készülékeket, ha kell fel is újítják azokat, majd új gazdát keresnek a telefonoknak, de akár a mac gépeknek és az ipad készülékek számára is. Persze ami számomra fontos, hogy mindezt úgy teszik, hogy minden bizalmamat élvezik.  Kétoldalú kapcsolatot tudtunk kialakítani, ami nekünk is jó, hiszen jó áron és könnyen gazdát tudunk keresni a régebbi készülékeknek, és egyben az új készülékeket is be tudjuk az almabazar csapatának segítségével szerezni.