Gyors és természetes segítség

Én világ életemben egy örökmozgó gyereknek számítottam. Valahogyan mindig az volt a rendszer, hogy ha időm volt, akkor valami sportot kerestem magamnak. Persze volt olyan időszak a főiskola alatt, vagy amikor nagyon udvaroltam, hogy kicsit hanyagoltam a mozgást, de alap szinten mindig jelen volt az életemben. Most már harminc év felett pedig szánt szándékkal figyelek oda arra, hogy a heti háromszori mozgás meglegyen. Persze arra is jócskán figyelmet kell már fordítanom, hogy a regenerációs időszak és a regenerációs technikák is jelen legyenek az edzés mellett, megfelelő minőségben és megfelelő formában. Azt gondoltam, hogy ha ezekre kellő figyelmet fordítok, akkor nem fogok sérülésekkel küszködni, mint ahogyan nagyon sok sportoló társam esetében látom. Van aki csípőfájdalommal, van aki derékfájással, vagy akár vállfájdalommal küszködik folyamatosan, edzésről edzésre.

Én szerettem volna kimaradni ezekből, de sajnos nem sikerült. A vállfájdalom engem is elért, mégpedig az egyik tenisz alkalmával vettem észre, hogy egyes mozdulatokat már nem tudok rendesen megcsinálni olyan fájdalom jelentkezik a vállamban. Nagyon megrémültem, mert nem akartam, hogy nálam is elkezdődjön a végeláthatatlan folyamat, amit az edzőtársakon látok. Haza érve mondtam is a feleségemnek, hogy bajban vagyok, aki csak mosolygott és átadott nekem egy névjegykártyát. A feleségem futni szeret és nem olyan régen a félmaratonra készült és teljesítette is gyönyörű eredménnyel. Tudtam, hogy jár egy sportmasszázs és egyéb masszázs technikákkal foglalkozó masszőr szalonjába, de nem gondoltam volna, hogy ennyire sokrétű és profi tudással van megáldva ez az alternatív terapeuta.

A www.lamiris.hu oldalon elolvastam a kezelés menetét, hogy hogyan tud segítséget nyújtani Mariann és azonnal időpontot is foglaltam. Nemsokára felvette velem telefonon a kapcsolatot és meg is beszéltük az időpontot, ami ugyan nem az lett, mint amit megjelöltem, de nagyon rugalmasan, egy másik jó ajánlattal sikerült megegyeznünk ráadásul egy közelebbi időpontban. Egyetlen kezelés megoldotta a vállfájdalmam, mert a sportmasszázs és alternatív technikák, a lágy csontkovácsolás és a kinesiotape ragasztás összetett hatása egyszerűen tökéletes segítséget adott. Azóta már a fél edzőtársam ellátogatott a Lamiris masszázsszalon újpest kezelőjébe, és hihetetlen javulás látható mindenkin. Jó, hogy a feleségem mindig egy lépéssel előttem jár!