A legjobb ajándék

Az ajándék választás nem épp egyszerű feladat. Úgy ismerni a másikat, hogy egy csettintésre tudjam, mire van a legnagyobb szüksége. Nekem sosem ment, így csak csodálni tudtam, ha volt valaki, aki ilyen tehetséggel bír, ahogy a párom is. Általában mindig próbálok olyan ajándékot venni, amivel, ha mellé is fogok, az valahogyan menthető. Így is volt az idei karácsonyi ajándékozáskor is.

Vártam, mint a lottó számok kihúzását, amikor szeretteim bontották az ajándékokat, és figyeltem a reakciókat. Az eredmény nem volt túl jó, de azért tragikus sem.  Így azt mondhatom, hogy nagyjából sikerült a célomat elérni. Egy tányér készlet, egy szakácskönyv, minden alkalomra jó ajándék. Viszont az én ajándékom teli találat volt, amit a párom és a családom közös erővel tett a fa alá nekem. Ez nem volt más, mint egy Apple Watch karóra.

Sokszor szemeztem már vele titokban, de valahogy mindig elsiklottam a megvétele mellett. Mivel sokat futok, így maximálisan ki tudom használni ezt a remek órát, és mindemellett olyan elegáns, hogy minden élethelyzetben büszkén viselem, legyen szó tárgyalásról, vagy egy buliról a barátokkal. A párom nagyon figyelmes volt, és az óra mellé még egy internetes oldalt is, mondhatni ajándékba adott, hiszen az Apple Watch shop egy olyan oldal, amin keresztül az órámat a saját ízlésemnek megfelelően alakíthatom át. Gyorsan rendeltem is pár szíjat magamnak, hogy minden öltözékemhez passzoljon, mindig viselni tudjam.  Néha még mindig hihetetlen számomra, hogy ezzel lepett meg az én nagyszerű családom, nem is kívánhattam volna ettől nagyobb ajándékot.